Osnovna svrha vrata unutar naših kuća je razdijeliti prostorije. S vremenom, vrata su postala dio kućnog ambijenta na koji se obraća sve više pažnje prilikom odabira, pa osim funkcionalnosti imaju ulogu i dekoracije interijera.

Prilikom izrade mora se paziti na pravilan izbor materijala za izradu i funkcionalne karakteristike:

  • Puno drvo (masiv): vrata mogu biti izrađena od različitih vrsta mekog i tvrdog drveta. Iako je vijek trajanja sobnih vrata duži od ulaznih vrata,  sobna vrata su također sklona savijanju. Zbog toga je potrebno pažljivo odabrati materijal vrata za kupaonicu ili područja koja mogu doživjeti velike promjene u temperaturi i vlagi.
  • MDF: MDF ili medijapan prevladava u većini stilova danas. Ima gustu i homogenu strukturu i stoga je otporniji na vlagu i sva mehanička naprezanja. Velika prednost je što se može obrađivati na tradicionalan način kao i puno drvo. Njegova glatka površina olakšava bojanje, lakiranje i furniranje različitim vrstama furnira, te pruža velike mogućnosti završne obrade po želji (mat, polumat, visoki sjaj) i čini odličan izbor za moderan i elegantan interijer.

Ako imate potrebu prilagoditi ih ostatku Vašeg doma i serijska proizvodnja vrata ne zadovoljava Vaše kriterije, slobodno nam se obratite. U izradi vrata koristimo sve vrste drveta i furnira s mogućnošću ugradnje stakla i lajsni po vašoj želji, pazeći istovremeno na kvalitetu i dizajn. Nudimo velik izbor masivnih, furniranih vrata i klizne stijene.

Sve mjere prilagođavamo Vašem prostoru.