Stolarski obrt Jurić osnovao je Antonio Jurić 2002. godine. Proizvodnja stolarskih proizvoda započela je u malenoj radionici u sklopu obiteljske kuće. Nakon što se posao razvio, obrt je preseljen u novu radionu veličine 200 m2. U današnje vrijeme serijske proizvodnje, sve se više gubi umijeće ručnog rada stolara, koje mi pokušavamo njegovati i ugraditi u naše proizvode, istićući pomoću toga kvalitetu i garanciju svakog našeg proizvoda.

No, zašto drvo? Drvo je unikatan materijal, koji raste uz pomoć sunčevih zraka, obnavljajući se prirodnim putem što ga čini ekološki najprihvatljivijim. Drvenom stolarijom dugoročno ćete uljepšati i očuvati prostor u kojem svakodnevno boravite dajući mu pritom toplinu i ugodnost življenja. Od svoga početka, obrt se bavi proizvodnjom drvenih proizvoda. Kao neke od sastavnih dijelova naše proizvodnje možemo navesti izradu i ugradnju kuhinja, ulaznih i sobnih vrata, prozora, škura, stolova, ormara, kreveta, sakralnih elemenata, stubišta, garderobnog namještaja, namještaja namijenjenog za lokale kao što je separe, šank i tako dalje.

Pri izradi naših proizvoda stavljamo naglasak na funkcionalnost, kvalitetu, jednostavnost  i istovremeno poštujući suvremene trendove pri zaštiti drveta. Kao sigurnost u kvalitetu naših proizvoda, dajemo garanciju na svaki naš proizvod u trajanju od godine dana.

Uspjeh ne smatramo izvršenje usluge, već kada je naš korisnik zadovoljan našim radom, a prvenstveno kvalitetom.